Ioana Oprean | Consultant somn copii

Ready to sleep, baby?

by Ioana Oprean, Child Sleep Consultant

Ai nevoie de serviciile unui consultant certificat în somnul bebelușului sau copilul mic dacă acesta:

❗️Adoarme greu sau cu mult ajutor din partea ta și vrei să afli cum îl poți ajuta să adoarmă mai ușor, cu sau fără ajutorul tău.

❗️Se trezește des sau stă treaz noaptea și vrei să afli cum îl poți ajuta să aibă un somn consolidat, potrivit vârstei și necesar unei dezvoltări optime.

❗️Are treziri foarte matinale (înainte de ora 6 dimineața) și vrei să afli care e cauza lor și cum îl poți ajuta să le depășească.

❗️Are un program haotic de somn și vrei să afli care este programul de somn potrivit vârstei, cât de flexibil este acest program, de ce este important să îl urmeze și cum îl poți ajuta să îl urmeze.

❗️Este în proces de tranziție (de la 3 la 2 somnuri pe zi, de la 2 la 1 somn pe zi, de la 1 la niciun somn ziua sau de la pătuț la pat de copil) și vrei să faci această tranziție corect și să îl ajuți să treacă prin ea cât mai ușor.

❗️Îți dorești să îl înveți să adoarmă și să readoarmă independent și vrei să parcurgi acest proces cu ajutorul unui specialist.

Servicii consultanță somn copii

Consultație somn copii

Programarea serviciilor se realizează direct pe site și este urmată de plata cu cardul, după acceptarea Termenilor și condițiilor.

Plată consultant somn copii